ILMOITUKSET YRITYKSET
     
Käyttöohje


KuluttajilleKauppatorilta löydät perustiedot tuhansista keskipohjalaisista yrityksistä. Haku-kenttään kirjoittamalla esimerkiksi yrityksen nimen (osa nimestäkin riittää) tai toimialan, saat listauksen yrityksistä. Yritykset, joilla on laaja esittelysivu palvelussa tai blogikirjoitusominaisuus näkyvät listauksessa ensimmäisenä.

Viemällä hiiren yrityksen nimen päälle, yrityksen sijainti näkyy automaattisesti oikean yläkulman kartassa.

Yrityksen nimeä klikkaamalla avautuu lisää tietoa yrityksestä: joko uusin blogikirjoitus tai yrityksen perustietoja.

Yrityksen blogeihin on kaikilla mahdollisuus vastata kirjoittamalla teksti blogikirjoituksen alla oleviin kenttiin. Vastausviesti ei tule julkiseksi ennen kuin yritys on hyväksynyt sen julkaistavaksi. Yrityksen nimen alapuolella olevaa näytä kartalla -linkkiä painamalla yrityksen sijainti näkyy kartalla.

Suosituimmat-palstalla on listattuna ne yritykset, joiden blogikirjoituksia tai yritysesittelyjä on luettu viime aikoina kaikkein eniten.

YrityksilleYritys voi hankkia ilmaisen perustiedon lisäksi joko blogi- tai kotisivuoikeudet.

Yrityksen omilla tunnuksilla pääset näkymään, mistä voit kirjoittaa blogeja periaatteessa miten usein tahansa sekä hyväksyä tai hylätä blogeihisi tulleita vastauksia. Blogikirjoituksissa otsikolle on varattu maksimissaan 200 merkkiä, ingressikirjoitukselle 400 merkkiä ja varsinaiselle tekstille maksimissaan 4000 merkkiä.

Lisäksi aina yhteen blogi-kirjoitukseen voi liittää kaksi kuvaa ja yhden linkin muille sivuille.

Kauppatori-sivuston etusivulla sekä keskipohjanmaa.net-palvelun etusivulla näkyy aina uusimpien blogien otsikot.

Kotisivutoiminnolla voit luoda yhden sivun haluamallasi tavalla. Sivuun voit liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä. Sivun toiminnot näkyvät hallintasivun yläpalkissa. Sivu voi toimia yksinkertaisena kotisivuna.© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty