Alaviirteen kyläyhdistys

Maa- ja kotitalousseura järjestää kursseja, myyjäisiä ja palveluja kokouksiin ja juhliin. Alaviirteen Kyläyhdistys on vuokrannut Alaviirteen nuorisoseuralta toimitilakseen Meripaviljongin, joka on vanha tanssilava upealla paikalla merenrantakalliolla lähellä satamaa. Meripaviljonkia markkinoidaan häiden, juhlien ja yleisötilaisuuksien pitopaikaksi, tokkopa kesäisille hääjuhlille kauniimpaa paikkaa maakunnasta löytyykään. Päivittäin kello 10 - 22 avoinna olevasta kahvilasta saa pizzaa, limsaa ja jäätelöä vastaleivotun pullan ja kahvin lisäksi. Nettikahvilasta ja aurinkorannasta on muodostunut kiehtova tapaamispaikka kyläläisille ja virkistävä taukopaikka turisteille. Vuokraamme kanoottia, lainaamme onkia. Satama-altaalla on hyvä kalaonni. Katso ajankohtaiset tapahtumat kyläyhdistyksen sivuilta, likki tässä alla. Upea merimaisema.

Meripaviljonki sivustoon tästä>>

Alaviirteen kyläyhdistys ry Kalliontie 79 68240 Alaviirre puh. 0500-876 466/Aimo Kallio

 

Alaviirre on merenrantakylä Lohtajalla Keski-Pohjanmaalla. Alaviirteen Yhteisalueet vuokraa huvilatontteja ja hallinnoi satamaa, Alaviirteenlahden rannoilla ja kauniissa saaristossa on parisataa huvilaa. Kalliokarilla ( Meripaviljongilla) on vastavalmistunut auringonotto- uimaranta.

Jakokunnat >>

Alaviirreläiset ovat erikoista porukkaa, aktiivisia, yrittäviä ja iloisia. Joka vuosi kylälle nousee 2 - 3 uutta taloa. Kyläläiset toivottavat uudet asukkaat ja vieraat tervetulleiksi kylälle. Kylällä on myytävänä vapaita asuntotontteja, muutamia vanhoja taloja, ja vuokrattava huvila ja huvila- tontti.

Kylällä on useita aktiivisesti toimivia järjestöjä & yhteisöjä. Kauppa, koulu ja palvelualan yritykset kuten kampaamo, tietokonekorjaamo, metallipaja, mylly ja perunanmyynti kertovat perusmaatalouden ohella virkeästä kylästä. Turkistarhaus, perunanviljely ja karjatalous on Alaviirteellä voimaperäistä.

Nuorisoseuralla on iso toimitalo jossa bodataan, bändätään, pelataan ja kudotaan joka päivä. Kesäaikana Meripaviljongilla on vilkasta toimintaa joka päivä; useita konsertteja, tansseja, kyläpäiviä ja tietysti suosittu nuorisodisko joka torstai-ilta. Lohtaja>> http://www.kpnet.com/jakokunnat/alaviirre/talkoot/talkoot111003.html

http://kotisivu.dnainternet.net/meripavi/

http://www.kotinet.com/meripaviljonki

Yhteystiedot
Alaviirteen kyläyhdistys

Www-sivu

www.kotinet.com/meripaviljonki

Kotikunta

Lohtaja

Toimiala

Muiden järjestöjen toiminta