ILMOITUKSET YRITYKSET
     
Kauppatori - käyttöehdot


Palvelun kuvausKeski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n verkkopalveluissa Kauppatori – alueen yritykset ja palvelut on väylä paikallisille yrityksille kertoa tuotteistaan ja palveluistaan. Kauppatorin blogi-työkalu antaa yrittäjälle mahdollisuuden kirjoittaa ajankohtaisista yritykseen liittyvistä asioista sivustolle ja näin ne ovat helposti sivulla kävijöiden luettavissa. Yrittäjällä on myös mahdollisuus hankkia palvelusta ns. sähköinen näyteikkuna eli pienimuotoinen nettisivu omien tarpeiden mukaan. Yritys käyttää palveluita yrityskohtaisen tunnuksen ja salasana avulla, joten yritys on vastuussa tunnuksista ja sisällöstä kaikilta osin. Myös palveluntarjoaja luonnollisesti pääsee kaikkiin tietoihin käsiksi. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:llä on oikeus muuttaa sovelluksen käyttöehtoja tai tehdä tarvittavia muutoksia kyseisiin palveluihin liittyen. Kuluttajilla on mahdollisuus käyttää ja hakea tietoa palvelusta normaalin yleisen hyvän tavan sekä lakien ja asetusten mukaan.

SisältöPalvelu perustuu maakunnalliseen yritysrekisteri-tietokantaan eli järjestelmässä on sisällä perustiedot tuhansista keskipohjalaisista yrityksistä, suuri osa perustiedoista päivitetään kerran vuodessa yritysrekisteriyhteistyössä mukanaolevien päivittäjätahojen toimesta. Pääosa Kauppatorin varsinaisesta sisällöstä muodostuu blogi-työkalun ja sähköinen näyteikkuna työkalusovelluksen kautta suoraan yrityksiltä tulleella sisällöllä. Edellä mainittujen sisältöjen osalta yrityksen on huolehdittava mahdollisista tekijänoikeuksista. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ei ole vastuussa tästä sisällön oikeellisuudesta, vaan vastuu tästä on palvelua käyttävällä yrityksellä. Kaikki näytettävä sisältö on oltava hyvän, julkisen tavan hyväksyvää materiaalia. Kauppatorin palveluita koskevat yleiset tekijänoikeudet ja muut lait Suomessa sekä kaikkialla maailmassa. Sivustolla kävijällä on oikeus katsella sisältöä ja hyödyntää yritysten tarjoamia palveluita. Sivujen kopiointi/ väärinkäyttäminen lain ja asetusten vastaisesti on kiellettyä. Keski-Pohjanmaan Kirjapainolla on oikeus muuttaa kaikkia sisältöön liittyviä tietoja tarvittaessa. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ei myöskään vastaa esimerkiksi blogeissa kuvattujen tuotteiden riittävyydestä yrityksessä.

Vapautuslauseke sekä vastuunrajoituksetKauppatori ja kaikki sen sisältö toimii sellaisenaan verkkopalveluissa yleisten vastaavantyyppisten palvelumallien tapaan. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ole missään tapauksessa vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka liittyvät palvelun käyttöön. Palvelun käytön on oltava näiden edellä kuvattujen käyttöehtojen mukaista. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelua ja siihen liittyvää sisältöä, teknisiä asioita ja muita palvelun ratkaisuja ilman korvausvelvollisuutta.

Asiakastiedon keruuOttamalla yrityskohtaisesti palvelun käyttöön Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:llä on tieto rekisterissä normaalin alueellisen yritysrekisteriyhteistyön kautta tulleiden tietojen lisäksi. Mediayhtiö voi hyödyntää yritystietoja esimerkiksi omassa markkinoinnissaan. Yritys voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin ilmoittamalla siitä palaute lomakkeen kautta.© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty