ILMOITUKSET YRITYKSET
     
23. elokuuta 2013 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

3M Meluindikaattori varoittaa käyttäjää mahdollisesta haitallisesta melutasosta. Eurofiren verkkokaupasta

Melu on eräs tämän päivän merkittävimpiä ympäristöongelmia. Sen vuoksi on tärkeää, että suojaudut kunnolla, ei ainoastaan työssä vaan myös vapaa-aikana. Korjaamattomia vammoja syntyy helposti ja niiden kanssa joutuu elämään.

3M Meluindikaattori varoittaa käyttäjää mahdollisesta haitallisesta
melutasosta ja auttaa huomaamaan alueet, joissa kuulonsuojaimia
olisi tarvetta tai hyödyllistä käyttää. Käyttäjän tarvitsee vain kiinnittää
helppokäyttöisellä klipsillä 3M Meluindikaattori paidan kaulukseen tai
työtakkiin ja LED -valo ilmaisee, kun melutaso nousee mahdollisesti
kuulolle vaaralliselle alueelle.
Punainen vilkkuva LED -valo: Melutasot ovat yli 85 dB (A)—
Vihreä vilkkuva LED -valo: Melutasot ovat alle 85 dB (A)—


Keveytensä ja tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta 3M Meluindikaattori on oivallinen monien eri alojen työntekijöille. Indikaattorissa on ladattava akku, joka kestää yhdellä latauksella noin 200 tunnin käytön.3M Meluindikaattoria voidaan käyttää tehokkaana työkaluna kuulonsuojauskoulutuksissa, kun halutaan lisätä työntekijöiden ymmärrystä kuulonsuojauksen tarpeesta ja suojainten käytön tärkeydestä. Indikaattori myös auttaa löytämään kohteet, joissa tarkemmille melutasomittauksille on tarvetta. Keveytensä ja tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta 3M Meluindikaattori on oivallinen monien eri alojen työntekijöille. Indikaattorissa on ladattava akku, joka kestää yhdellä latauksella noin 200 tunnin käytön.3M Meluindikaattoria voidaan käyttää tehokkaana työkaluna kuulonsuojauskoulutuksissa, kun halutaan lisätä työntekijöiden ymmärrystä kuulonsuojauksen tarpeesta ja suojainten käytön tärkeydestä. Indikaattori myös auttaa löytämään kohteet, joissa tarkemmille melutasomittauksille on tarvetta.
Tästä tuoteryhmän sivulle verkkokauppaan »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty