ILMOITUKSET YRITYKSET
     
6. maaliskuuta 2013 | Verholine ky

Suunta kohti kesää, Verholinesta markiisit ja parvekeverhot!

Aurinko alkaa pian lämmittää terasseja sekä parvekkeita, joten nyt on jo hyvä aika aloittaa miettiä auringonsuoja ratkaisuja.

Verholinen myymälässä (Päivölänkatu 40, Seinäjoki) saat henkilökohtaista palvelua ja suunnitteluapua markiisien ja parvekeverhojen valinnassa.

Tamarin markiisikangasvalikoima on laaja ja kankaat valmistetaan laadukkaista Swelan Sunsilk- tai Sunvas-kankaasta. Molemmat ovat kuituvärjättyjä polyesterikankaita. Polyesterin ansiosta markiisikangas on jopa 30 % ohuempi kuin perinteisesti markiiseissa käytetty akryyli. Polyesteri kestää kulutusta pidempään, pysyy sileänä ja säilyttää joustavuutensa. Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia, kuten nokea, siitepölyä ja tuhkaa. Rajattomasti värivaihtoehtoja: upeat, kirkkaat värit säilyvät pitkään. Polyesterikankaat päästävät enemmän valoa lävitseen ja niissä on 100-prosenttinen UV-suoja. Kankaat kestävät hankausta ja niissä on erinomainen repeytymislujuus. Kankaat hylkivät myös kiinteitä ainesosia, kuten pihkaa, öljyä, rasvaa ja mahlaa. Ne suojaavat sateelta ja hylkivät vettä. Kankaat säilytttävät joustavuutensa: pyrkivät palautumaan alkuperäiseen muotoonsa. Ne eivät veny tai rypisty sisään rullattaessa.
Markiiseja on saatavilla niin veivi- kuin sähkökäyttöisenä ja niihin on mahdollista liittää lisäosina myös tuuli- ja aurinkosensorit. Meiltä saat myös ilmaisen mittauspalvelun!


Tervetuloa ostoksille!
Löydä meidät myös Facebookista!


Verholine Ky
60120 Seinäjoki
040-5113 784,
0400- 929 740
www.verholine.fi
verholine@netikka.fi
Verholinen verkkokauppa »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty