ILMOITUKSET YRITYKSET
     
20. helmikuuta 2014 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml.

Pinnalliset palovammat ovat kaikkein kivuliaimpia, koska iho jää ehjäksi ja hermot välittävät jatkuvasti kipusignaaleja. BurnFree kuljettaa lämmön nopeasti pois, jolloin saadaan viilentävä ja kipua lievittävä vaikutus.

Palovammojen, hyönteisten puremien, hiertymien, nokkosen- tai auringonpolttaman ihon ensiapuun. Palovammageeli viilentää vamman ja pysäyttää palovamman etenemisen kudoksissa, sekä lievittää kipua hetkessä.

Käyttö: Välitön käyttö ehkäisee palovamman etenemistä kudoksessa ja lievittää palovamman aiheuttamaa kipua. Levitä palovammageeliä runsas kerros vamman päälle heti vamman sattuessa ja anna vaikuttaa vähintään puolituntia.

Käyttöohje BurnFree palovammasiteelle:
¿ Repäise BurnFree pakkauksen yläreunasta palovammapakkaus auki.
¿ Ota side pakkauksesta, laita se vammakohtaan ja purista pakkauksesta palovammageeliä päälle.
¿ Kiinnitä sidetaitos väljästi sideharsolla. Tärkeää! Anna sidetaitoksen olla paikollaan enintään 3 tuntia.
¿ Palovammapeitettä käytettäessä on erittäin tärkeää varmistaa, ettei ruumiinlämpö pääse laskemaan. Jos potilas rupeaa tärisemään, ota peite pois ja pyri torjumaan shokin oireita.
Tärkeää! Älä jätä peitettä loukkaantuneen päälle yli 30 minuutiksi.

Kemialliset palovammat:
¿ Huuhdelaan niiden ohjeiden mukaan, mitkä kyseisestä aineesta on annettu.
¿ Kun palovammakohta on huuhdeltu kemikaaleista, voidaan BurnFree-käsittely aloittaa.
Tästä tuoteryhmän sivulle verkkokauppaan »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty