ILMOITUKSET YRITYKSET
     
18. helmikuuta 2013 | Verholine ky

Soften, Yeseco, Anna E. Vaarala, Konto akustiikkatuotteet Verholinesta!

Kaikuuko kivitalossasi tai toimistossasi? Verholine Ky tarjoaa ratkaisun!

Kaikuuko kivitalossasi tai toimistossasi? Suurten tilojen kaikuongelmat pystytään ratkaista akustiikkapaneeleiden, -taulujen tai -verhojen avulla. Akustiikkapaneelit toimivat myös sisustuksellisina elementteinä. Tervetuloa myymäläämme osoitteeseen Päivölänkatu 40 (Vaasanleipomon vieressä, Suomen rehua vastapäätä) tutustumaan akustiikkatuotteidemme valikoimaan! Voit tutustua tuotteisiin myös verkkokaupassamme!
Akustiikkatuotteiden valikoima on nykyään laaja. Softenin laadukkaat akustiikkapaneelit ovat keskittyneet paneeleiden muotoihin ja väreihin.

Konton akustiikalevyihin saa painettua kuvan, kirjaimia tai logon. Tuunattuja Konton akustiikkalevyjä valmistaa Innofusor.

Yesecon ekologisiin akustiikkatauluihin voit valita niin kehykset kuin omavalintaisen kuvan. Valmiita kuvia löytyy Yesecon omilta kotisivuilta. Voit myös lähettää haluamasi kuvan asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu@verholine.fi.


Ota meihin mieluusti yhteyttä akustiikkaan liittyvissä kysymyksissä joko käymällä myymälässämme, sähköpostitse tai puhelimitse!Verholinen verkkokauppa »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty