ILMOITUKSET YRITYKSET
     
18. joulukuuta 2012 | KOSEK - Kokkolanseudun Kehitys Oy

Ovatko sinun yrityksesi tiedot ajan tasalla?

Jos oma yrityksesi ei vielä ole rekisterissä tai haluat päivittää tietojasi, voit tehdä sen myös itse osoitteessa www.kosek.fi/yritysrekisteri kohdassa yritystietojen lisääminen ja päivittäminen.

Ylläpidämme Kokkolan seudun yritysrekisteriä, joka toimii tiedonhaun, tiedottamisen ja tilastoinninkin apuvälineenä. Yritysrekisteri tarjoaa ajantasaista tietoa Kokkolan ja Kannuksen yrityksistä.

Tällä hetkellä yritysrekisterissämme on lähes 3 000 yrityksen ja liiketoimintaa harjoittavan rekisteröidyn yhdistyksen tiedot. Yritysrekisteri on tarkoitettu niin yksittäisten kuluttajien, yrityksien, muiden elinkeinoelämän toimijoiden, yhteisöjen kuin oppilaitoksienkin käyttöön.

Palvelu on käyttäjille täysin maksuton. Yritysrekisteri löytyy verkkopalvelustamme, osoitteesta www.kosek.fi/yritysrekisteri ja se on verkkopalvelumme vierailluimpia sivuja. Laajempi, alueellinen yritysrekisteri, jossa olemme Yritysrekisteri Yhteistyön kautta mukana, löytyy osoitteesta http://kauppatori.kpk.fi/Yhteistyo.aspx. Yritysrekisteriin pääsee myös Kokkolan ja Kannuksen kaupunkien verkkopalveluista.

Yritysrekisteritietojen ajantasaisuus on yksi tärkeimmistä kulmakivistä rekisterin toimivuuden kannalta. Siksi päivitämme yritystiedot aina kerran vuodessa. Aloitamme yritysrekisterin päivittämisen joulu-tammikuussa. Yritysrekisterin tiedot päivitetään ottamalla puhelimitse yhteyttä kaikkiin alueemme yrityksiin.

Toivomme myös yritysten olevan aktiivisia omien tietojensa ajan tasalla pitämisessä. Jos oma yrityksesi ei vielä ole rekisterissä tai haluat päivittää tietojasi, voit tehdä sen myös itse osoitteessa www.kosek.fi/yritysrekisteri kohdassa yritystietojen lisääminen ja päivittäminen. Yritysrekisteristä ei luovuteta tietoja markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Tietojen päivittäminen ja yritysrekisterissä oleminen on yrittäjille täysin maksutonta.

Yritysrekisterin päivityksestä vastaa:

Irma Leppälä
puh. 040-4892221
yritysrekisteri@kosek.fi

Lisätietoja: Tiedottaja Satu Kungsbacka, KOSEK, puh. 044 7809 092 tai satu.kungsbacka@kosek.fiKokkolan seudun yritysrekisteriin »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty