ILMOITUKSET YRITYKSET
     
20. lokakuuta 2013 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Sammuttimen tarkastus asiakkaan luona 12€/kpl sis. Alv;n. Ei käyntimaksua, kierätysmaksua eikä mitään muitakaan maksuja. Liity sinäkin Eurofiren Tarkastusrinkiin. Se toimii.

Käsisammutin tulee tarkastaa yleensä kahden vuoden välein. Vuoden välein tarkastetaan mm. työkoneiden, veneiden, asuntoautojen ja -vaunujen sekä lämpötilan vaihtelulle ja tärinälle altistuvat käsisammuttimet.

Sammutinhuolto Eurofiren 2- vuotta sitten lanseeraama Tarkastusrinki- palvelu laajenee laajenemistaan. Tarkastamme sammuttimet tehokkaasti Premex Tools tarkastuspenkissä. Emme vie sammuttimia tarkastuksen yhteydessä kohteesta, vaan sammuttimet pysyvät kohteessa koko tarkastustapahtuman ajan. Jos sammutin pitää huoltaa, olemme varanneet Tarkastusrinki -asiakkaille sammuttimen, huollon ajaksi kohteeseen. Liity Tarkastusrinki palveluun se toimii. Tässä linkki sammuttimen Tarkastusrinki tapahtumaan.

Tavoitteemme on, että tunnet olevasi meille tärkeä asiakas ja olet tyytyväinen tuotteisiimme.

Olemme valinneet myyntiin vain laadukkaita tuotteita joille lupaamme myös pitkät takuuajat. Olemme iloisia kaikesta palautteesta parantaaksemme palveluamme. Soita arkisin klo 10-17 numeroon 06 46023911(Seinäjoki) tai 06 3433 320 (Vaasa). Voit myös laittaa sähköpostia myynti@eurofire.fi

Vielä lopuksi…
Oy Eurofire Ab suorittaa käsisammuttimien huolto-, tarkastus- ja myyntitoimintaa. Käsisammuttimien huolto- ja tarkastustoiminta on luvanvaraista. Luvan myöntää Turvatekniikankeskus TUKES, jonka hyväksymä ja luetteloima huoltoliike Oy Eurofire Ab on.
Käsisammutin tulee huoltaa jokaisen käytön jälkeen ja muulloinkin, kun tarkastus antaa siihen aihetta, kuitenkin vähintään valmistajan tai maahantuojan sammuttimen ohjeissa mainituin huoltovälein.
Käsisammutin tulee tarkastaa yleensä kahden vuoden välein. Vuoden välein tarkastetaan mm. työkoneiden, veneiden, asuntoautojen ja -vaunujen sekä lämpötilan vaihtelulle ja tärinälle altistuvat käsisammuttimet.
Tässä linkki sammuttimen Tarkastusrinki tapahtumaan. »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty