ILMOITUKSET YRITYKSET
     
11. marraskuuta 2013 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Eurofiren verkkokaupassa voit maksaa pienetkin ostoksesi erissä tai tuotteet jo saatuasi, jälkikäteen.

Joskus on hyvä, kun saa maksaa omassa tahdissa.

Joskus on hyvä, kun saa maksaa omassa tahdissa. Klarnan kanssa asioidessasi voit aina halutessasi maksaa ostoksesi erissä. Sinun tarvitsee vain maksaa ostostesi kokonaissummaa pienempi summa, jolloin Klarna Laskustasi muodostuu automaattisesti Klarna Tili. Sen lisäksi, että kaikki ostoksesi kootaan yhdelle laskulle, voit itse valita, miten hoidat maksusi – joko kaiken kerralla tai pienissä kuukausierissä.

Tuotteiden vastaanottaminen ensin ja maksu jälkikäteen tuntuu itsestäänselvyydeltä. Mutta kummallista kyllä, internetissä ei ole juuri tarjolla maksutapoja, joissa se olisi mahdollista. Klarna on ratkaissut tämän ongelman: kun päätät asioida kanssamme, saat aina tuotteet kotiin ennen maksua. Tällä tavoin voit aina olla varma, että maksat vain siitä, mitä olet todella tilannut.

Valittuasi Klarnan sinun ei koskaan tarvitse maksaa etukäteen näkemättä tuotetta – toisin kuin verkkopankkitunnuksilla maksaessasi. Tästä voi olla hyötyä, jos olet esimerkiksi epävarma ostoksestasi ja harkitset sen palauttamista.
Ostoksille »
Avaa liite »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty