ILMOITUKSET YRITYKSET
     
30. syyskuuta 2013 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Laadukas Led Lenser -valaisin, taskuun ja asennustelineellä polkupyörään, shop.eurofire.fi

Huippu hyvä taskulamppu. LED LENSER P7 on teholtaan mahtava. Ehdottoman hyvä myös viranomaiskäyttöön ja vartijoille. Saat Led Lenser P7 valaisimesta myös valaisimen polkupyörääsi. Vältä rikesakko ja pyöräile turvallisesti. Tilaa nyt lamppu ja siihen alkuperäinen asennusteline polkupyörään verkkokaupastamme tarjoushintaan.

Huippu hyvä taskulamppu. LED LENSER P7 on teholtaan mahtava. Ehdottoman hyvä myös viranomaiskäyttöön ja vartijoille. Valoteho on verrattavissa moneen isompikokoiseen valaisimeen, Led Lenser P7 on valkoista valoa tuottava ja valaisee jopa paremmin kuin isommat lamput. Tätä valotehoa/valaisimen kokoa ei pysty käsittämään ilman omakohtaista kokemusta. Pieni koko/ suuri valoteho. Led Lenser on luokkansa kirkkain.
Saat Led Lenser P7 valaisimesta myös valaisimen polkupyörääsi. Vältä rikesakko, pyöräile turvallisesti. Tilaa lamppu ja siihen alkuperäinen asennusteline polkupyörään verkkokaupastamme. Tehokas taskulamppu ja polkupyörän ajovalovalo, turvallinen yhdistelmä Eurofireltä. shop.eurofire.fi/tuotteen sivulle tästä.

Tekniset tiedot: 1 kpl Cree led, valoteho 200 lumenia, dynaaminen kytkin (15 %, 100 % tai 130 %), kehittynyt kohdistusjärjestelmä, kullatut liittimet, roiskevesitiivis alumiinirunko, 4 kpl AAA-paristoja,

sisältää nylonkotelon. Pituus: 13,3 cm. Paino: 192 g

Takuu 2 vuotta

Keveys, tyylikkyys ja käteen sopiva muotoilu olivat valinnan perusteena. Linssin heijastuspinta on tietokoneella suunniteltu ja kaikki johtimet kullattu. Painonappikatkaisin sijaitsee valaisimen päässä.

Varaa hetki aikaa tämän jutun lukemiseen: Kerron muutamia tärkeitä taskulampun valintaan liittyviä asioita. Tavoitteena on löytää käyttöönne kaikin puolin mahdollisimman hyvä käsivalaisin. Vaikka lamppu tarvikkeineen on hankintana kohtalaisen pieni, sen käyttöikä on pitkä ja juuri siitä syystä on suositeltavaa ostaa kerralla sellainen valaisin mitä ei tarvitse heti olla vaihtamassa parempaan. Ensimmäisenä tulee miettiä, minkä kokoisen valaisimen tarvitsee. Onko valaisimen käyttö täysin satunnaista vai tuleeko lamppu kannettavaksi kenties jatkuvasti, esimerkiksi töissä. Olemme valinneet kauppaamme valaisimia laidasta laitaan - todella pienestä led-valaisimesta tosi järeään. Me huolehdimme siitä, että valaisimen laatu ja takuu, sekä sen tarjoama suorituskyky ovat parasta mahdollista kussakin kokoluokassa. Osta kunnon taskulamppu täältä: shop.eurofire.fi
Tosiseikka on, ettei ole yhtä parasta valaisinta joka tilanteeseen - on vain parhaita valaisimia erilaisiin tilanteisiin.
Tästä tuotesivulle verkkokauppaan »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty