ILMOITUKSET YRITYKSET
     
4. tammikuuta 2012 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Eurofiren verkkokaupassa on kokonaan uusittu tuoteryhmä; varusteita vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Käy tutustumassa.

Eurofireltä laaja valikoima asusteita ja varusteita sekä vartijoille että järjestyksenvalvojille. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Safety-Sec vaatteet joita Norjan, Tanskan ja Ruotsin Poliisivoimat ja monet muut viranomaiset käyttävät.

ELMON Pro suojaliivi on hinta/laatusuhteeltaan ylivoimainen huippuluokan NIJ II Dyneemaliivi, joka suojaa tehokkaasti käsiaseiden luodeilta, teräaseilta ja injektioneuloilta. Liivi on kevyt (koko M painaa alle 2 kg!) ja ergonomisesti muotoiltu. Suojamateriaali on 100 % sama kuin esimerkiksi C.P.E. liiveissä (laminoitu SB21 Dyneema, jonka valmistaa Hollantilainen DSM).

Erityisesti tämä malli on saavuttanut erittäin suuren suosion Suomalaisten ammattikäyttäjien keskuudessa.

ELMON Pro suojaliiviä voidaan käyttää vaatetuksen alla tai päällä. ELMON liivien leikkaus on erinomainen ja suojapinta-ala suuri. Liivi suojaa hyvin myös elintärkeät kaulan ja niskan alueet. Suojaluokka NIJ II ja väri musta. Muita värejä saatavilla tilauksesta.

Liivin vaateosana on malli “Hybrid”, jossa on käyttömukavuutta olennaisesti lisäävä ilmanvaihto, kauluksessa v -leikkaus (liivi ei näy paidan alta) ja pehmeille erikoislisälevyille tarkoitetut 250 x 300 mm piilotaskut edessä ja takana. Vaateosan takuu on 3 vuotta ja liivin suojaavuustakuu 6 vuotta!

Liivi täyttää ja ylittää NIJ-STD-0101.04 standardin ja Interim 2005 tason NIJ II vaatimukset, eli suojaa koko käyttöikänsä käsiaseiden (9 mm FMJ ja 357 Mag JSP) luodeilta. Liivit soveltuvat sellaisenaan poliiseille, vartijoille, järjestyksenvalvojille tai sairaanhoitohenkilöstölle ja ne suojaavat hyvin myös teräaseiden pistoilta. Tarvittaessa voidaan suojausluokkaa nostaa tilapäisesti tai pysyvästi rintakehän ja selän alueelle sijoitettavilla lisälevyillä.

Ainoana Euroopassa on ELMON suojaliiveihin tarjolla myös PEHMEÄ (Parax + Dyneema) lisälevy (tuote UAPSOFT), jolla rintakehän ja selän kriittisten alueiden suojaluokka nousee sertifioidusti tasolle III-A ja liivin paino kasvaa vain 200 g/levy!!! Pehmeän lisälevyn etuina ovat joustavuus, keveys ja luoti ei sirpaloidu tai kimpoa levyyn osuessaan. Pehmeä lisälevy on tarjolla vain ELMON liiveihin.

Suojaliivilaukku kaupan päälle! Koskee kaikkia tavallisia verkkokauppatilauksia.

Klikkaamalla ostoskärryä pääset tuoteryhmän sivulle verkkokauppaan.
Tästä linkistä tuoteryhmän sivulle verkkokauppaan. »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty