ILMOITUKSET YRITYKSET
     
28. tammikuuta 2014 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Monikäyttöinen turvallinen ja tyylikäs Ella-syöttötuoli.

Syöttötuoli eroaa tukevuudellaan sekä ulkonäöltään edukseen markkinoiden muista syöttötuolimalleista.

Monikäyttöinen turvallinen ja tyylikäs Ella-syöttötuoli, siinä on mukava piirtää tai napostElla.
Pasin Alatalon jämäkän pohojalaasen miehen tarkkuurella ja suurella syrämmellä suunnittelema laadukas, turvallinen, jämäkkä ja tyylikäs Ella-syöttötuoli. Syöttötuoli eroaa tukevuudellaan sekä ulkonäöltään edukseen markkinoiden muista syöttötuolimalleista. Tämä tuoli on Pohojalaasta nikkari osaamista parhaimmillaan; eli tinkimätööntä laatua.

Syöttötuoli on suunniteltu 6 kk - jopa 10-vuotiaan lapsen käyttöön. Kun syöttötuolin turvakaari käy tarpeettomaksi, sen voi poistaa. Silloin voi isompikin lapsi käyttää tuolia ruokailuun, askarteluun, läksyjen tekemiseen, pelaamiseen. Syöttötuoli muuttuu silloin samalla keittiöjakkaraksi. Tuoli ei jää näin ollen tarpeettomaksi parissa vuodessa.
Poistaessasi turvakaarta, ylemmän askelman voi samalla siirtää alemmalle tasolle tai poistaa kokonaan. Alempi askelma pitää tuolin vakaana, sitä ei saa poistaa.
Syöttötuolin istuinosassa ja askelmissa on käytetty koivuliimalevyä. Koivua ovat myös istuinosan puolat sekä turvakaari (koivuvaneri), tuolin sivuosat ovat vahvaa mdf-levyä. Syöttötuolin värivaihtoehdot ovat: Valkoinen (sivuosat ja turvakaari maalattu), pyökki tai pähkinä (puuosat käsitelty puuvahalla).

On hyvä muistaa tarkkailtaessa puusta tehtyjä tuotteita, että puu on elävä materiaali. Mahdolliset rakenne- ja värierot ovat osoitus puun aitoudesta ja persoonallisuudesta. On myös normaalia, että puu elää (vetäytyy ja laajenee) lämpötilojen ja ilman kosteuden muuttuessa.
Ella-syöttötuoli on käynyt läpi tiukan turvatestin. Tuoli täyttää syöttötuolien turvallisuutta koskevat SFS-EN 14988-1 sekä SFS-EN 14988-2 standardit.

Mitat: Korkeus 96cm, leveys 39cm, istuinosan korkeus 61cm, leveys 34,5cm ja paino n. 12kg.

Toimitetaan osina, mukana tosi selkeät kokoamisohjeet.

Valitessanne syöttötuolia valitkaa kotimainen Ella, siinä on kiva napostElla.
Tästä tuotteen sivulle verkkokauppaan. »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty