ILMOITUKSET YRITYKSET
     
30. joulukuuta 2013 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Viiltosuojatakit ja viiltosuojapaidat, ovimiehille, vartijoille, taksikuskeille…Eurofireltä.

Hyvien varusteiden antama turvallisuuden tunne on vartijan ja järjestyksenvalvojan työssä tärkeää, erityisesti silloin, kun hankala asiakas uhkaa veitsellä tai muulla terävällä esineellä. Siksi kaikki Legion tuotteet on kehitetty ja etenkin testattu usealla eri tavalla.

Takki on suunniteltu Suomessa yhteistyössä usean ammattilaisen kanssa. Työprosessissa on hyödynnetty vartijoiden, taksikuskien, järjestyksenvalvojien sekä turva-alan kouluttajien ammattitaitoa sekä korkeita vaatimustasoja. Mallit on tehty pohjoismaalaiseen käyttöön ja koot on sovitettu meille pohjolan asukkaille.

Legion on erikoistunut valitsemaan parhaat materiaalit tuotteisiinsa, jotta suojataso olisi mahdollisimman korkea. Ainoat Legion tuotteisiimme kelpaavat materiaalit ovat Dyneema sekä Honeywell Spectra.
Raider-takin suojakerros on erittäin kestävää Dyneemaa, jolla on 5/5 viiltosuojausluokka. Käyttäessäsi takkiamme on työskentely turvallisempaa, sillä veitsien, puukkojen eikä muiden teräaseiden viillot läpäise suojakerrosta.

Takki on suunniteltu yhteistyössä usean ammattilaisen kanssa. Työprosessissa on hyödynnetty vartijoiden, taksikuskien, järjestyksenvalvojien sekä turva-alan kouluttajien ammattitaitoa sekä korkeita vaatimustasoja.

Takin leikkaus sekä sen kaikki ominaisuudet on suunniteltu mahdollisimman hyvää käyttökokemusta varten. Taskujen leikkaukset, piilotettava huppu sekä mikrofonipidikkeet ovat vain muutama yksityiskohta joita on hiottu täyttämään vaativimmankin käyttäjän odotukset.

Takin hupun saa piiloon kauluksen alle. Kauluksen sisävuori on vahvistettu mikrofleece materiaalilla joka antaa mukavan tunteen ja estää niskaa hiertymästä.

Vahva Cordura kuori ja pehmeä silkkinen sisävuori antaa käyttäjälleen sääkestoisen takin mukavalla vuorella.

Takissamme on vuoden käyttötakuu, eli jos joudut teräase hyökkäyksen kohteeksi vuoden sisällä takin, ostosta voit lähettää meille takin, kopion kuitista sekä poliisiraportista, niin lähetämme sinulle uuden takin veloituksetta.
Suojakerros: 100 % Dyneema

Ulkokuori: Vahvaa Corduraa

Sisävuori: Silkki/Polyester sekoitus

Vahvistetut kyynär- ja olkapäät

Mikrofonipidikkeet vasemmalla ja oikealla puolella

Radiotaskut takin sisäpuolella

Kaulukseen taitettava huppu

Veden ja tuulenpitävät vetoketjut

Konepestävä 40 asteessa, ei huuhteluaineita

Piilotettavat läpät vartija sekä järjestyksenvalvoja kylteille
Verkkokauppaan tuoteryhmän sivulle »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty