ILMOITUKSET YRITYKSET
     
5. lokakuuta 2011 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Huomio, EN471 hyväksytyt huomiotyövaatteet, Eurofireltä.

Toimiva työvaate suojaa käyttäjäänsä. Työvaatteen tulee olla käyttökelpoinen joka tilanteessa ja käyttäjälleen sopiva. Tänä päivänä työvaatteet eivät pelkästään ole käytännöllisiä vaan myös mukavia käyttää. Yksityiskohtiin, istuvuuteen, kangaslaatuihin ja kokonaisuuksiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Nykyään työvaatteet saavat näyttää ja tuntua hyvältä.

Laadukkaat ja hinnaltaan kilpailukykyiset PROTECT- Työ- ja suojavaatteet - tyylikkyyttä, mukavuutta, turvallisuutta.
Osa vaatteista on myös sertifioitu EN471 mukaan. Turvakeltainen näkyy liikenteessä, ulkotyössä ja merellä. Työskennellessäsi värikkäällä ja heijastimin varustetulla suojavaatteella, näkyvyytesi on parempi ja vähentää huomattavasti onnettomuusriskejä. Standardi (EN471) joka vaatii riskiammatissa olevilta jossa vaaran riskit ovat suuret, käyttämään hyväksyttyjä suojavaateita EN471 mukaan. Työvaatteet, kuten muutkin henkilönsuojaimet tulee valita työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Satamissa ja liikenteessä tarvitaan näkyvyyttä, hitsauksessa palosuojausta jne.
Muista, että kulunut, likaantunut tai rikkoutunut työvaate ei toimi käytössä kuten uusi. Huomioi turvallisuutesi ja uusi työasusi säännöllisesti. Noudattamalla hoito-ohjeita työasusi säilyttää toimivuutensa pidempään. Sulje vetoketjut ja tarrat pesun ajaksi ja säilytä tuotteita mielellään ripustimissa auringonvalolta suojattuna.
Katso lisää eurofire.fi/verkkokauppa »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty