ILMOITUKSET YRITYKSET
     
2. maaliskuuta 2011 | Bothnia Apteekki Pietarsaari

BENNÄS APOTEK Pännäisten sivuapteekki palvellut jo 3 kuukautta

Bothnia apteekki haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman kattavasti, ja siihen sivuapteekin sijainti Pedersören kuntakeskuksessa luo hyvät edellytykset.
-Tämä on kattava kokonaisuus,koska saman katon alla Depocenterissä sijatsevat lisäksi terveysasema,pankki, kirjasto ja ruokapaikka.


Pietarsaarelainen Bothnia apteekki on avannut joulukuun alussa 2010 sivuapteekin Pännäisten keskustassa palvelukeskus Depocenterissä.

-Meillä on ollut täällä aikaisemmin vuosia sitten lääkekaappi. Bennäs Apotekin saimme avattua sopivasti juuri ennen joulua 7.12.2010 ja huokasimme helpotuksesta kun kaikki sujui hyvin.

RESERPTILÄÄKKEET MUKAAN SAMANTIEN
Sivuapteekissa pyritään pitämään määrältään ja valikoimiltaan sellainen tuotekokonaisuus, joka vastaa parhaiten asiakkaiden tarpeita. Reseptilääkkeet asiakas saa mukaansa samantien. Reseptilääkkeitä on laaja valikoima.

- Sivuapteekin toiminta käynnistyi Bothnia apteekin henkilökunnan hyvällä tiimityöllä, ja sivuapteekissa työskentelee kolme farmaseuttia kahden viikon jaksoissa. Lääketyöntekijä on töissä tiettyinä päivinä

-Tilat meille järjestyivät terveysaseman huoneesta ja osasta odotustilaa. Rakentamisessa on käytetty lasielementtejä, ja tila- sekä kalustekokonaisuuden meille toimitti apteekkialalla hyvin tunnettu VMP-interior.

Bothnia apteekissa tavoitteena on olla luomassa hyviä käytäntöjä ja haluamme nyt omalta osaltamme olla ohjaamassa apteekkialaa sellaiseen suuntaan, joka parhaiten takaa turvallisen lääkehuollon.

Helena Leikkonen
apteekkariKysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty