ILMOITUKSET YRITYKSET
     
3. tammikuuta 2016 | varustetukku.fi

GREEN START PAKKASVAHTI KORVAA KELLOKYTKIMET !

Automaattinen termostaattijohto joka antaa virtaa ajoneuvon/ työkoneen sisä- ja lohkolämmittimelle sään mukaan ja korvaa kellokytkimet.

.
Pakkasvahti johto laitetaan sähkötolppaan roikkumaan ja siihen liitetään nykyinen lämmittimen johto, näin Pakkasvahti sopii kaiken merkkisille lämmittimille.
Erityisen soveltuva dieselmoottoreille jotka lämpenevät hitaasti sekä niille jotka eivät ole kiinnostuneita kellokytkimen käytöstä tai eivät etukäteen tiedä tarkkaa lähtöaikaa.

Mitoitettu pitämään normaalitehoisen sisälämmittimen kanssa käytettynä ajoneuvon sisätilat miellyttävässä +5 - +10 C lämpötilassa (liika jatkuva lämmittäminen ilman Pakkasvahtia aiheuttaa usein epämiellyttävän kuumuuden jolloin ensimmäiset kilometrit ajetaan ikkunat raollaan).

Antaa myös lohkolämmittimelle juuri sopivasti sähköä jotta moottori pysyy lähtövalmiina eikä ylikuumene liikaa lohkolämmittimen kohdalta (liika jatkuva lämmittäminen ilman Pakkasvahtia voi aiheuttaa kuivumista ja pitkällä jänteellä sylinterikannen tiivistevaurioita).

Reagoi ulkolämpötilan lisäksi ajoneuvon tavoin tuulen jäähdyttävään vaikutukseen (Windchill) ja auringon lämmittävään vaikutukseen.

Testattu ja säädetty Suomen olosuhteisiin 20 vuoden kehitysjakson ajan. Testeissä on lämmityskuluissa saavutettu Etelä-Suomen oloissa n. 60 % säästö ja Sodankylässä n. 40% säästö johtuen kylmemmästä ilmastosta.

Valmistusmaa: Suomi.
2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Max. 16A 3600W.Tilaukset osoitteesta www.varustetukku.fi .
ASTU KAUPPAAN JA TILAA »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty