ILMOITUKSET YRITYKSET
     
4. toukokuuta 2010 | Expert Kokkola

Pioneer Autolaitteet Expert Haaralalta!

Valikoimissa huippulaadukkaat PIONEER autolaitteet, edulliseen hintaan. Tule tutustumaan!!

Digitaalisen toiston aika.

Ready for iPod. Works with iPhoneNauti musiikistasi, elokuvistasi ja valokuvistasi – jatkuvasti. AVH-5200DVD toistaa koko kokoelmasi, riippumatta siitä, oletko tallentanut sen iPodille, iPhonelle, USB-laitteeseen, MP3-soittimeen, SD-kortille, DVD:lle, CD:lle... tai lähestulkoon mille tahansa AV-laitteelle.

Laajan 7 tuuman kosketusnäytön avulla voit helposti ja nopeasti käyttää haluamiasi toimintoja. Muuta mielesi mukaisesti päävalikkokohteita, taustakuvia ja painikkeiden valaistusta (valittavana 113 väriä) niin, että ne sopivat sisustukseesi tai mielialaasi.

SD CardKätevästi etupaneelissa sijaitsevien USB- ja aux-liitäntöjen kautta voit helposti yhdistää lähes kaikenlaisia AV-toistolaitteita. SD-kortin aukko on tyylikkäästi irrotettavan etupaneelin takana.

Dual Zone functionalityAVH-5200DVD tukee periaatteessa kaikkia formaatteja, mukaan lukien DivX- ja video-toistot iPodiltasi tai iPhoneltasi, mikä tekee siitä erityisen monipuolisen soittimen.

Dual Zone -toiminto tuo lisää joustavuutta, ja etupenkin matkustaja voi kuunnella musiikkia yhdestä lähteestä samalla, kun takapenkin matkustajat katsovat elokuvaa toisesta lähteestä valinnaisen takanäytön kautta.

Toistitpa ääntä mistä tahansa formaatista voit olla varma huippulaadusta ja puhtaasta äänestä juuri sinun tarpeisiisi mukautettuna. AVH-5200DVD-mallissa on 8-kaistainen grafiikkatasaaja, jota voit käyttää apunasi sovittaaksesi parhaiten tasaajatasot autosi akustiikkaan.

3 RCA Pre-outsJärjestelmässä on helposti mukautettavissa oleva ‘Sonic Centre Control’, ja Auto EQ, joiden avulla voit täydellisesti kalibroida ja suoristaa äänisignaalia kuunteluasentoon nähden (voit myös käyttää valinnaista mikrofonia).

AVH-5200DVD-mallissa on lisäksi 3 suurjännite RCA pre-out -liitäntää, mikä tarkoittaa, että voit parantaa auton sisällä olevaa järjestelmää lisävahvistimilla, subwoofereilla ja kaiuttimilla. Tai paranna järjestelmääsi huippuluokan navigointijärjestelmällä: lisää järjestelmääsi valinnainen AVIC-F220-satelliittinavigointitietokone ja aja ilman stressiä kaikkialla Euroopassa.

*
Selaile samankaltaisia tuotteita
o Pioneer AVH-5200BT AVH-5200BT
o Pioneer AVH-P5100DVD AVH-P5100DVD

*
Pioneer Jälleenmyyjät

Etsi
*
Liity postituslistalleKirjaudu

Lisää...Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty