ILMOITUKSET YRITYKSET
     
21. helmikuuta 2014 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla.

Nordic Premium W on 9V paristolla toimiva, optinen (ei sisällä radioaktiivista ainetta), langattomasti yhteenliitettävä, vaimennus- ja testitoiminnolla varustettu minikokoinen palovaroitin ja lämpötunnistin. Palovaroitin toimii langattomalla tiedonsiirtoperiaatteella.

Ominaisuudet:

· Helppo asentaa.

· Sisään rakennettu lähetin-vastaanotin.

· Langaton yhteys (433.9 MHz).

· Ryhmäksi voidaan liittää jopa 20 laitetta. Kaikki ryhmän varoittimet hälyttävät, kun yksi niistä hälyttää.

· Laitteen sisällä ryhmätaajuuden valitsin.

· Optinen varoitin (ei sisällä radioaktiivista ainetta) reagoi nopeasti kytevään paloon.

· Lämpötunnistimen korkein käyttölämpötila on +40 celsiusta ja tunnistin aloittaa hälyttämään +60 celsiusta.

· Pienikokoinen.

· Vaimennustoiminto ja testauspainike.
Pariston alijännitteen varoitustoiminto.

· Toimitetaan 5-vuoden paristolla.
Saatavana olevat malli: Nordic mini langaton palovaroitin ja Nordic mini langaton lämpötunnistin. Takuu 3-vuotta.

Palovaroitin on käyttövalmis heti kun asennatte pariston. Normaalisti testipainikkeen viedessä oleva LED vilkkuu kerran minuutissa. Kun laite havaitsee savukaasuja alkaa valodiodi LED vilkkua punaisena noin 15 sekunnin välein ja laite antaa hälytysäänen. Äänisignaali kuuluu, kunnes ilma on savukaasuista puhdas. Laite lähettää radiosignaalin ryhmän laitteille, jotka myös alkavat hälyttää. Muiden laitteiden valodiodit eivät ala vilkkua. Jotta tiedetään, mikä varoitin laukesi ensimmäiseksi, huutava muut ryhmän laiteet jaksoina; 10 sekunnin hälytys ja 40sekunnin hiljaisuus – 10 sekunnin hälytys.. jne. Sarjoitamme Teille valmiiksi tarvittavan määrän varoittimia tai sammutintohtori palvelulla käymme asentamassa varoittimet paikoilleen.
TIETOISKU PALOVAROITTIMISTA (lähde; TUKES/ tiedotteet)

Palovaroitin sijoitettava jokaisen kerroksen 60 neliötä kohden

Sisäasiainministeriö on antanut asetuksen (239/2009) palovaroittimien sijoittamisesta ja kunnossapidosta. Vuoden 2010 alusta alkaen asuntojen jokaisen kerroksen alkavaa 60 huoneneliötä kohden, tulee olla vähintään yksi palovaroitin. Samoin majoitus- ja hoitolaitosten majoitushuoneiden lisäksi myös yleiset tilat tulee varustaa palovaroittimella alkavaa 60 huoneneliötä kohden. Palovaroittimen toimintakunto on varmistettava säännöllisellä testauksella.

Vuoden 2010 alusta alkaen myytävien palovaroittimien tulee täyttää palovaroitinstandardin vaatimukset valtioneuvoston asetuksen (291/2009) mukaisesti. Tuotteissa tulee olla CE-merkintä rakennustuotteena, liitetietoinaan mm. valmistuspäivämäärä tai eränumero sekä standardin numero EN 14604.


SHOP.EUROFIRE.FI

Tavoitteemme on, että tunnet olevasi meille tärkeä asiakas ja olet tyytyväinen tuotteisiimme.Olemme valinneet myyntiin vain laadukkaita tuotteita joille lupaamme myös pitkät takuuajat.

Olemme iloisia kaikesta palautteesta parantaaksemme palveluamme. Soita arkisin klo 10-17 numeroon (06) 34 33 320 tai laita sähköpostia myynti@eurofire.fi.

TURVALLISUUS LUO HYVÄÄ TUNNELMAA.
VERKKOKAUPPAAN »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty