ILMOITUKSET YRITYKSET
     
10. marraskuuta 2013 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

Pelastussuunnitelma mittatilaustyönä taloyhtiöihin, maatalouteen ja teollisuuteen. Eurofireltä.

Pelastussuunnittelu perustuu osittain lakisääteiseen velvollisuuteen, mutta toimintaympäristön turvallisuus ei saisi olla pakonomaista, vaan hyvä olisi kiinnittää huomiota turvallisuuden toteutumiseen myös vapaaehtoisin toimenpitein. Pelastusasetuksessa määriteltyjen tiettyjen kohteiden omistajaa ja haltijaa velvoitetaan varautumaan vaaratilanteisiin laatimalla kohteen pelastussuunnitelma.

Pelastussuunnitelma tehdään asiakkaalle mittatilaustyönä. Eurofiren edustajalla on valmiit kysymyskaavakkeet, jotka täytetään yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen rakennuksen piirustukseen lisätään sammuttimien, sähkökeskusten, vedensulun, ensiavun, poistumisteiden jne. paikat. Asemakaavasta tutkitaan mm. pelastuslaitoksen esteetön kulku pelastustilanteessa, mahdollinen lisäveden saanti, tikkaat katolle sekä muut huomioitavat seikat, esim. polttoainesäiliöiden sijainti maatiloilla. Aikaa tähän kuluu n. 1 tunti. Suunnitelma siirtyy ensivaiheen piirustukseen.

Seuraavaksi ensivaiheen piirustukseen tehdään asiakkaan kanssa muutettavat/korjattavat merkinnät. Piirustus siirtyy valmisteluvaiheen piirustukseen joka valmistuttuaan tarkistetaan asiakkaan kanssa. Myös valokuvaamme kohteita suunnitelman liitteeksi.

Kun asiakas on hyväksynyt piirustukset, valmistetaan suunnitelman kansiot (3kpl yksi pelastuslaitokselle, yksi vakuutusyhtiölle ja yksi asiakkaalle), sekä opastetaulu. Nämä toimitetaan asiakkaalle ja suunnitelma on valmis. Tarvittaessa tarkastamme sammuttimet ja lisäämme opaste ja turvakilvet.

Eurofire on tehnyt pelastussuunnitelmia jo useamman vuoden ajan ja olemme asiakkaitten kanssa hioneet suunnitelman toteutuksen todella toimivaksi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme suunnitelman tekemisen helppoudesta. Nyt vain tuumasta toimeen, soitto meille ja suunnitelma Teille. Suunnitelma tekeminen on hinnoiteltu todella edulliseksi.

Pelastussuunnitelman "pykäliä".

Pelastussuunnitelma on laadittava:

1. Asuinrakennuksiin tai muihin rakennuksiin, jotka ovat samalla tontilla tai rakennuspaikalla ja joissa on yhteensä vähintään viisi asuinhuoneistoa.
2. Sairaaloihin, vanhainkoteihin, hoitolaitoksiin, liikuntarajoitteisten ja muiden erityisryhmien palvelu- ja asuinrakennuksiin sekä rangaistuslaitoksiin ja muihin vastaaviin tiloihin, joissa olevien ihmisten kyky havaita vaaratilanne tai mahdollisuudet toimia tilanteen edellyttämällä tavalla ovat heikentyneet.
3. Hotelleihin, asuntoloihin, lomakyliin leirintäalueille ja muihin vastaaviin majoitustiloihin, joissa on yli 10 majoituspaikkaan.
4. Kokoontumis- ja liiketiloihin, joissa on runsaasti yleisöä tai asiakkaita, kuten yli 50 asiakaspaikan ravintoloihin, yli 25 hoitopaikan päiväkotihuoneistoihin ja yli1 500 neliömetrin myymälöihin, kouluihin, urheilu- ja näyttelyhalleihin, teattereihin, kirkkoihin, kirjastoihin ja liikenneasemille.
5. Suurehkoihin tuotanto-, varasto- ja maataloustuotantotiloihin.
6. Kohteisiin joissa palo- ja räjähdysvaarallisten kemikaalien käsittely tai varastointi voi aiheuttaa vaaraa ihmisten terveydelle, omaisuudelle tai ympäristölle.
7. Tiloihin, jotka on varustettu säädöksessä tai viranomaisen päätöksessä vaaditulla automaattisella sammutuslaitteistolla tai paloilmoittimella.
8. Yrityksiin, laitoksiin ja vastaaviin kohteisiin, joissa työntekijöiden ja samanaikaisten ihmisten määrä on yleensä vähintään 30.
9. Liiketoiminnan harjoittajan tai muun yhteisön järjestämään tapahtumaan, jossa henkilö- ja paloturvallisuudelle tai ympäristölle aiheutuvan vaaran taikka mahdollisen onnettomuuden aiheuttamien vahinkojen arvioidaan olevan vakavat tapahtumaan osallistuvien ihmisten suuren määrän vuoksi.

(Pelastuslaki 468/2003 8ja 9§, Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta 787/2003 9 ja 10§)

Pelastussuunnitelmassa on selvittävä:

* Ennakoitavat vaaratilanteet ja niiden vaikutukset
* Toimenpiteet vaaratilanteiden ehkäisemiseksi, poistumis- ja suojautumismahdollisuudet, sekä sammutus ja pelastustehtävien järjestelyt
* Turvallisuushenkilöstön varaaminen ja kouluttaminen
* Muun henkilöstön tai asukkaiden perehdyttäminen suunnitelmaan
* Tarvittava suojelumateriaali sen mukaan kuin ennakoitujen vaaratilanteiden perusteella on tarpeen
* Annetut ohjeet ennakoituja onnettomuus-, vaara- ja vahinkotilanteita varten.
* Miten suunnitelmaan sisältyvät tiedot saatetaan asianomaisten tietoon
* Miten rakennuksessa tai tilassa olevien heikentynyt toimintakyky otetaan huomioon varautumisessa
* Kohteen tavanomaisesta käytöstä poikkeava käyttö

Esimerkkejä onnettomuuskohtaista toimintaohjeaiheista:

* toimintaohje tulipalon sattuessa
* toimintaohje tapaturman tai sairaskohtauksen sattuessa
* toimintaohje sähkökatkon sattuessa
* toimintaohje vesivahingon sattuessa
* toimintaohje varkaus tai ryöstötapauksessa
* toimintaohje uhkaavan henkilön kohtaamistilanteessa
* toimintaohje pommiuhkaustilanteessa
* toimintaohje kaasuvaarassa
* toimintaohje säteilyvaarassa
* toimintaohje vaarallisten aineiden onnettomuudessa
* toimintaohje väestönsuojaan suojauduttaessa
KYSY TARJOUS. OLE HYVÄ JA SOITA TIMOLLE TAI HEIKILLE

Katso lisää nettisivuiltamme www.eurofire.fi.

Kokkolassa Eurofirellä on varasto Milkan vanhalla meijerillä. Varastosta löytyy kaikki samat tuotteet kuin Vaasastakin.
Ole hyvä ja soita puh. 045 6525 950 Timo Metsälä tai Heikki Vihervaara puh. 0400 670 522

Tavoitteemme on, että tunnet olevasi meille tärkeä asiakas ja olet tyytyväinen tuotteisiimme. Olemme valinneet myyntiin vain laadukkaita tuotteita joille lupaamme myös pitkät takuuajat.

Olemme iloisia kaikesta palautteesta parantaaksemme palveluamme. Soita arkisin klo 10-17 numeroon (06) 34 33 320 tai laita sähköpostia myynti@eurofire.fi.
Lisää sammutinhuollon tuotteita ja palveluita »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty