ILMOITUKSET YRITYKSET
     
8. elokuuta 2012 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

NÄE NÄKYMÄTÖN

Häkää ei voi nähdä, haistaa eikä maistaa. Häkä voi tappaa.

SUOJAA PERHEESI HUOMAAMATTOMALTA HENGENVAARALTA. KIDDE-HÄKÄVAROITIN, DIGITAALINÄYTÖLLÄ. NÄET YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ MAHDOLLISEN HÄKÄPITOISUUDEN. LAATUTUOTE EUROFIRELTÄ. LISÄÄ LAATUTUOTTEITA


Malli on markkinoiden ainoa paristokäyttöinen, taustavalaistulla näytöllä varustettu häkävaroitin.

* Suuri taustavalaistu näyttö kertoo reaaliaikaisena tilan häkämäärän miljoonasosia(PPM)
* Helppolukuinen myös hämärässä valossa. Opit nopeasti lukemaan, kuin lämpömittaria.
* Päivittyvä digitaalinen lukema vaihtuu 15 sekunnin välein, joten näet jos häkätaso muuttuu.
* Toiminta periaate elektrokemiallinen.
* Useita asennusvaihtoehtoja, seinä/katto
* Huippulukemamuisti tallentaa korkeimman havaitun häkätason
* Test/reset painike testausta tai hälytyksen mykistämistä varten
* Äänekäs 85 desibelin varoitusääni
* Halkaisija vain 14cm.
* 5-vuoden takuu
* Puhdistus pölynimurilla vuosittain.
* Hävitetetään elektroniikkaromuna.
* HUOMIOI; KAIKKIEN VAROITTIMIEN KÄYTTÖIKÄ ON MAKSIMISSAAN 10-VUOTTA.

ASENNUSOHJEET

Minne Kidde-häkävaroitin kannattaa asentaa? Seuraavien ehdotusten tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan oikea asennuspaikka Kidde-häkävaroittimelle.

ASENNUSPAIKKA

Asenna varoitin sellaiseen paikkaan, josta varoittimen ääni kantautuu kaikkiin nukkumatiloihin. Jos asennat kotiisi vain yhden häkävaroittimen, asenna se makuuhuoneiden lähettyville, ei kellariin tai pannuhuoneeseen. Häkävaroitin on suunniteltu asennettavaksi seinälle, koska lämmin häkä nuosee ylöspäin, siksi varoitin asennetaan vähintään 180cm korkeudelle lattiasta.

• Sijoita laite pois lasten ulottuvilta. Pienet lapset eivät saa missään tapauksessa käsitellä häkävaroitinta. Asenna laite makuuhuoneeseen tai nukkumatilan lähellä olevaan käytävään.

Älä asenna laitetta paikkaan, johon kohdistuu kattotuulettimien aiheuttamia ilmapyörteitä, eikä raitisilma-aukkojen tai ulospäin avautuvien ovien ja ikkunoiden lähelle.

• Älä vie laitetta höyryisiin tai kosteisiin paikkoihin, kuten kylpyhuoneisiin.
Vältä aerosolien suihkuttamista häkävaroittimen lähettyvillä. Älä asenna laitetta sellaiseen paikkaan, jonka lämpötila on alle +4.40 celciusta tai yli +37. Celciusta, eikä verhojen tai huonekalujen taakse. Hiilimonoksidin pitää päästä vapaasti laitteen sensoriin, jotta laite pystyy havaitsemaan CO-pitoisuudet oikein. ÄLÄ KOSKAAN asenna häkävaroitinta vaakasuoraan pöydälle tai muulle pinnalle.Yleisimpiä hään lähteitä ovat huonosti toimivat tai väärin käytetyt kaasulaitteet, joita käytetään lämmitykseen ja ruuanvalmistukseen, ajoneuvojen moottorit, sähkögeneraattorit, tukkeutuneet savupiiput tai hormit, kannettavat polttoainelämmittimet, takat, polttoainekäyttöisen työkalut sekä grillin käyttäminen suljetussa tilassa.

Häkämyrkytyksen oireet vastaavat flunssan oireita, mutta häkämyrkytykseen ei liity kuumetta. Muita oireita ovat pyörrytys, väsymys, heikotus, päänsärky,huonovointisuus, oksentelu, uneliaisuus ja sekavuus. Häkä on vaarallista kaikille, mutta syntymättömät vauvat, pienet lapset, raskaana olevat naiset,vanhukset ja sydän- tai hengitysongelmista kärsivät ihmiset saattavat kokea häkämyrkytyksen oireita muita aiemmin.

TURVALLISUUS LUO HYVÄÄ TUNNELMAA.
LISÄÄ LAATUTUOTTEITA »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty