ILMOITUKSET YRITYKSET
     
22. kesäkuuta 2010 | Eurofire, monipuolinen turvatuotteiden verkkokauppa

SAMMUTINTOHTORI MUISTUTTAA.

Pieni tietoisku sammuttimen tarkastuttamisesta. Ole hyvä ja lue koko blogi. Tv. Sammutintohtori.

Sammuttimen tarkistuttaminen on järkevä päätös. Jos sammuttimessasi on painemittari ja vaikka viisari on vihreällä, tämä tarkoittaa yleensä vain sitä, että sammuttimessa on paine. Kuitenkin joskus viisari on vain jumittunut vihreälle ja sammutin on paineeton.

Jauhesammuttimen suurin ongelma on jauheen paakkuuntuminen, johtuen mm. kovasta paineesta, kondensivedestä jne. Paakkuuntunut sammutin ei toimi kunnolla ja sammutusteho on olematon. SAMMUTINTA EI SAA “VÄHÄN KOKEILLA”, KOSKA SILLOIN PAINE VARMASTI KATOAA KOKONAAN.

Sammutin tulisi tarkistuttaa vähintään kahden vuoden välein. Jos sammuttimesi on yli kahden vuoden ikäinen, tuo sammutin Korpintielle tai soita SAMMUTINTOHTORI kotiisi tai toimipaikallesi. Tarkastamme sammuttimen tarkastuspenkissä, jossa sammuttimesta tärinällä poistetaan paakut. Mittaamme sammuttimen paineen erillisellä painemittarilla (jos mahdollista).

Tarvittaessa huollamme sammuttimen kuntoon nopeasti ja edullisesti, vain pelkän sammuttimen tarkastus/huoltomaksun hinnalla. Ei erillistä käyntimaksua.

Lisää sammuttimen tarkastamisesta www.eurofire.fiSammutintohtori toimii toistaiseksi Pohjanmaan sekä Etelä- ja Keskipohjanmaan alueella

Oletko hankimassa uutta sammutinta? Sammutinta hankittaessa tulee huomioida sammuttimen tyyppi ja koko kohteen mukaan. Sammutintohtori neuvoo mikä on sopivin sammutin kotiisi tai toimipaikkaasi ja halutessasi asentaa sammuttimen paikoilleen.

Samalla käynnillä tarkastamme myös palovaroittimen kunnon. Palovaroitin on suositeltavaa uusia 10-vuoden välein. Häkävaroittimen hankinta lisää asukkaiden turvallisuutta. Sammutintohtorilta löytyy erilaisia laadukkaita, hyväksyttyjä palo- ja häkävaroittimia. Emme veloita erillistä toimitus- tai asennusmaksua. Annamme sammuttimille ja varoittimille 5-vuoden takuun. Vanhat varoittimet ja sammuttimet ovat usein ongelmajätettä, hävitämme ne puolestasi, maksutta.


Sammutintohtori on ns. palvelupersoona, jonka Eurofire lanseerasi n.vuosi sitten. Ideana on tehdä sammuttimen tarkastus- ja huoltotyöt säännöllisesti asiakkaan luona huomioiden oikeat tarkastus ja huoltovälit. Sammutintohtorilla on jo iso juokko tyytyväisiä asiakkaita. Lähde mukaan joukkoon, niin me pidämme huolen sammuttimestasi, tunnollisesti.


Kokkolassa Eurofirellä on varasto Milkan meijerillä Korpintie 6. Varastosta löytyy samat tuotteet kuin Vaasasta ja Seinäjoelta. Ole hyvä ja soita etukäteen niin olemme varmasti paikalla 045 6525 950/Metsälä tai Heikki Vihervaara 0400 670 522. Laitetaan sammuttimet kuntoon.

TURVALLISUUS LUO HYVÄÄ TUNNELMAA.
Sammutinhuolto Eurofiren kotisivut »Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 

28.2.2014 Uutuus Eurofireltä. Saksassa kehitetty ja valmistettu Dynameco® sammutusjärjestelmä on ympäristöystävällinen, myrkytön ja taloudellinen sammutusteknologia. 27.2.2014 LED-Työvalo Purelux 24W, 1600 lm sekä Purelux magneettijalusta työvalolle, tehokas valo ja kätevä asentaa. Eurofiren verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. 26.2.2014 Ei palovaroittimen pariston vaihtoa. Icas palovaroitin 10vuoden litium-akulla. Eurofireltä. 25.2.2014 KEY-BAK 48 avolenkillä, ketjulla tai Kevlar-narulla, valintasi mukaan ja avaimet pysyy varmemmin tallella. Eurofireltä. 24.2.2014 Turvalliseen kattotyöskentelyyn laadukas putoamissuojainpaketti Finbelt 1/katto, Eurofireltä 23.2.2014 Eurofireltä saat kattavan pelastussuunnitelman. Paketti sisältää kolme kansiota piirustuksineen ja jälkivalaisevan opastetaulun 50x80cm seinälle. 22.2.2014 Eurofiren verkkokaupasta Leatherman MUT Utility, ammatti- ja harrastustyökalujen raskasta sarjaa. Nyt tarjouksessa. 21.2.2014 Palovaroitin makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen, lämpötunnistin keittiöön ja autotalliin, langattomasti sarjaan kytkettynä. 5-vuoden paristolla. 20.2.2014 Hyvä valikoima tuotteita palovammojen hoitoon, Eurofiren verkkokaupassa. Esimerkkinä palovammageelit BurnFree 118ml ja 59ml. 19.2.2014 Kätevä apu kulkuväylien hiekotukseen: LAADUKAS HIEKOTIN+HIEKKA-ASTIA. 18.2.2014 Eurofireltä polkupyörän lamppu Lumilight Biker 900, mukana tehokas 4400 mAh-akku. Katso myös muut mallit verkkokaupastamme.. 15.2.2014 Turvalliseen lukitukseen ja avainten säilytykseen tuotteet meiltä. Turvatuotteita kotiin ja työpaikoille Eurofiren verkkokaupasta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty