ILMOITUKSET YRITYKSET
     
2. heinäkuuta 2018 | varustetukku.fi

RFID suojatut korttilompakot myy www.varustetukku.fi

Viimeisimmän sukupolven pankki-, matka- ja henkilöllisyyskortit sisältävät RFID-siruja ja antenneja, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden (RFID = Radio Frequency Identification)

Tämä ominaisuus on hyvä, mutta se sisältää riskejä, sillä RFID-kortteja pystytään skannaamaan ja etälukemaan. Henkilökohtaisten tietojen ja rahan varastaminen voi tapahtua huomaamatta. Kun RFID-kortit ovat täysin Cardprotectorin sisällä, langatonta yhteyttä ei voida muodostaa ja näin ollen kortit ovat täysin turvassa. Kun kortteja liu’utetaan 30mm, langaton yhteys on heikko, mutta tarpeeksi vahva muodostamaan yhteyden lyhyillä etäisyyksillä. Tällä tavoin yksityisyytesi on turvassa parhaallamahdollisella tavalla.

Secrid lompakot ovat turvallisia lompakoita, alumiininen kuori estää luvattoman RFID-skannauksen. Secrid lompakossa kulkevat luottokorttien lisäksi mukana setelit, kortit ja kuitit. Lompakko-osuus on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja korttikotelo on kestävää alumiinia.

Varustetukku.fi myy Secrid turvalompakoita. Yllä kuva tarjous Secrid turvalompakoistamme. Klikkaamalla ilmoituksen kuvaa, varustetukku. fi logoa, pääsee nopeimmin tutustumaan Secrid valikoimaamme ja tarjouksiimme.
Kysy lisää tai anna palautetta

Anna palautetta tai kysy lisää yrityksen tuotteista sekä palveluista.
Palaute lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin.Nimi
  
Sähköposti
  
 

Viesti

 


© Keskipohjanmaa
Aineiston käyttö toisen
palvelun osana kielletty


© Keskipohjanmaa - Aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty